Haal en brengservice e-bike specialist 0598 853 367

Floris Fietsen Hoogezand

KALKHOFF INTEGRALE I10 SPEED

KALKHOFF INTEGRALE I10 SPEED

Prijs

4399,-

KALKHOFF INTEGRALE I10 SPEED

De Integrale I10 Speed is het broertje van de Integrale I11. Dit is één van de mooiere e-bikes in het rijke Kalkhoff assortiment. Wat opvalt aan dit model is de luxe Shimano afmontage, strak afgewerkte details aan het frame en de uitgebreide fietscomputer welke ook als navigatie werkt.

Grootste verschil van deze editie met de 2016 is de nieuwe Impulse Evo RS-middenmotor. Deze biedt met een krachtig draaimoment van maximaal 80Nm een enorm vermogen. En is tegelijkertijd zeer stil en biedt naar wens een ondersteuning van tot wel 45 km/h. De krachtige 17 Ah accu's met 50 cellen zijn volledig in het frame van de Kalkhoff Integrale geïntegreerd. De motor werkt met Shift Sensor technologie. Hierdoor wordt de motor ontlast tijdens het schakelen, wat de betrouwbaarheid en levensduur van de onderdelen weer ten goede komt.

De remkabels lopen door de nieuwe stuurpen. Niet minder innovatief is de gepatenteerde, traploze instelfunctie. Standaard op deze fiets is de ‘Floodlight’. Dit is een dubbele LED koplamp met een lichtsterkte van 100 lux. Dit zorgt voor een schitterende verlichting, zelfs bij zeer hoge snelheden.

Met deze boordcomputer behoren papieren kaarten tot het verleden. De boordcomputer geeft informatie over de fiets en werkt tevens als navigatie. Dit kan door het nieuwe Impulse Evo LCD Smart-display via Bluetooth aan een smartphone te koppelen. Hierna wijst de fiets je via de Naviki navigatie-app de weg naar de gewenste bestemming.

Uniek aan deze fiets is de perfecte integratie van stuurbuis, onderbuis en motoropname in het aluminium onderstel. Deze bestaat uit één massief stuk. Resultaat van deze ontwikkeling is maximale precisie en maximale stabiliteit.

De topmodellen van de Kalkhoff Integrale-modelreeks met naafversnelling beschikken over een onderhoudsarme en schone riemaandrijving. Het frame van de Kalkhoff Integrale is standaard gecreëerd voor riemaandrijving.

De minimalistische bagagedrager zit niet alleen voor de show op de fiets: de speciale constructie is immers geschikt voor een belasting tot 15 kg. Dankzij het Snap-it-systeem kunnen uitgebreide accessoires worden gebruikt.

De in de framekleur gelakte spatborden onderstrepen het prachtige ontwerp en verhogen tegelijkertijd de stijfheid van de bagagedragerverbinding. Een laatste detail aan deze e-bike is de fraai weggewerkte zadelpenclip. Deze zit onzichtbaar weggewerkt.

Geintegreerd frameconcept
Nieuw: Trapez frame
Smart-Display met koppeling aan navigatie-app
Nieuw design: tweekleurige lak

Trek fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
QWIC fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
RIH fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
CORTINA fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
KREIDLER fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
Loekie kinderfietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
Kalkhoff ebike - elektrische fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten
Alpina kinder fietsen Hoogezand - Sappemeer, Harkstede, Groningen, Winschoten

Floris Fietsen

M. Veningastraat 83
9601 KD Hoogezand - Sappemeer
0598 853 367

ANWB lid fietsenwinkel Hoogezand - Sappemeer Bovag fietsenwinkel lid Hoogezand - Sappemeer Bovag Lease fiets Hoogezand - Sappemeer

Openingstijden

Ma 09.30 u tot 18.00 u
Di tot do  09.30 u tot 18.00 u
Vr 09.30 u tot 18.00 u
Za 09.30 u tot 17.00 u

site & ontwerp WORK@WEB