Op maandag zijn wij vanaf 13:00 geopend!
Floris Fietsen Hoogezand - Sappemeer (naar voorpagina)

Haal en brengservice e-bike specialist 0598 853 367

Proefrit?

5 jaar E-BIKE garantie!

KALKHOFF INTEGRALE I10 SPEED

E-Bike Merken

KALKHOFF INTEGRALE I10 SPEED

De Integrale I10 Speed is het broertje van de Integrale I11. Dit is één van de mooiere e-bikes in het rijke Kalkhoff assortiment. Wat opvalt aan dit model is de luxe Shimano afmontage, strak afgewerkte details aan het frame en de uitgebreide fietscomputer welke ook als navigatie werkt.

Grootste verschil van deze editie met de 2016 is de nieuwe Impulse Evo RS-middenmotor. Deze biedt met een krachtig draaimoment van maximaal 80Nm een enorm vermogen. En is tegelijkertijd zeer stil en biedt naar wens een ondersteuning van tot wel 45 km/h. De krachtige 17 Ah accu's met 50 cellen zijn volledig in het frame van de Kalkhoff Integrale geïntegreerd. De motor werkt met Shift Sensor technologie. Hierdoor wordt de motor ontlast tijdens het schakelen, wat de betrouwbaarheid en levensduur van de onderdelen weer ten goede komt.

De remkabels lopen door de nieuwe stuurpen. Niet minder innovatief is de gepatenteerde, traploze instelfunctie. Standaard op deze fiets is de ‘Floodlight’. Dit is een dubbele LED koplamp met een lichtsterkte van 100 lux. Dit zorgt voor een schitterende verlichting, zelfs bij zeer hoge snelheden.

Met deze boordcomputer behoren papieren kaarten tot het verleden. De boordcomputer geeft informatie over de fiets en werkt tevens als navigatie. Dit kan door het nieuwe Impulse Evo LCD Smart-display via Bluetooth aan een smartphone te koppelen. Hierna wijst de fiets je via de Naviki navigatie-app de weg naar de gewenste bestemming.

Uniek aan deze fiets is de perfecte integratie van stuurbuis, onderbuis en motoropname in het aluminium onderstel. Deze bestaat uit één massief stuk. Resultaat van deze ontwikkeling is maximale precisie en maximale stabiliteit.

De topmodellen van de Kalkhoff Integrale-modelreeks met naafversnelling beschikken over een onderhoudsarme en schone riemaandrijving. Het frame van de Kalkhoff Integrale is standaard gecreëerd voor riemaandrijving.

De minimalistische bagagedrager zit niet alleen voor de show op de fiets: de speciale constructie is immers geschikt voor een belasting tot 15 kg. Dankzij het Snap-it-systeem kunnen uitgebreide accessoires worden gebruikt.

De in de framekleur gelakte spatborden onderstrepen het prachtige ontwerp en verhogen tegelijkertijd de stijfheid van de bagagedragerverbinding. Een laatste detail aan deze e-bike is de fraai weggewerkte zadelpenclip. Deze zit onzichtbaar weggewerkt.

Geintegreerd frameconcept
Nieuw: Trapez frame
Smart-Display met koppeling aan navigatie-app
Nieuw design: tweekleurige lak