Floris Fietsen Hoogezand - Sappemeer (naar voorpagina)

Haal en brengservice e-bike specialist 0598 853 367

Proefrit?

5 jaar E-BIKE garantie*!

Lopifit

E-Bike Merken

De Lopifit is een elektrische loopbandfiets met vijf versnellingen. Een zeer innovatieve manier van voortbewegen waarbij zadelpijn definitief tot het verleden behoort.

De Lopifit maakt het mogelijk om grote afstanden lopend af te leggen. Met een wandeltempo van ongeveer 5 km per uur kan een snelheid worden behaald van maximaal 25 km per uur. Lopen op de Lopifit is een unieke ervaring en een heerlijke beleving. Ontspannen wandelen en daarbij de wind in de haren kunnen voelen. Lopen is nog nooit zo leuk geweest.

Accu en versnellingen
De sterke accu (960 Wh, Panasonic-cellen) samen met de Bafang motor (250W) maakt het mogelijk om een afstand af te leggen van 50 tot 70 kilometer (afhankelijk van weer, eigen gewicht en terrein). Met de vijf versnellingen kan er geschakeld worden naar een snelheid waar u zich prettig bij voelt

Eenvoudige bediening en erg veilig
De bediening is eenvoudig waardoor de Lopifit door iedereen gebruikt kan worden. Opstappen, een eerste loopbeweging maken en weg ben je. Door de sensoren in de remhendels kan de loopband met een lichte beweging stop gezet worden. Met gemak rolt u door de bochten. De schijfremmen zorgen er voor dat de Lopifit veilig en snel tot stilstand komt.

De Lopifit is een Nederlands product, opgebouwd uit alleen maar kwalitatief hoogwaardige onderdelen.

Pluspunten
Het gebruik van de Lopifit bezorgt veel plezier, probeer het ook!