Huyser Fietsen

Het leven is al serieus genoeg, dus maken wij het onze missie om wat meer plezier aan je rit toe te voegen!

Ontstaan vanuit het brein van een ambachtsman

Huyser is het geesteskind van een echte vakman: Peter Smit. Van monteur tot winkeleigenaar, en uiteindelijk eigenaar van zijn eigen fietsmerk, Huyser. Sinds 2017 produceert hij, samen met zijn toegewijde team, de Huyser fietsenlijn. Dit is een lijn van kwaliteitsfietsen die onder streng toezicht van een vakman worden vervaardigd, met de juiste onderdelen, de perfecte afwerking en een doordacht design.

Peter spreekt met autoriteit als het om fietsen gaat, en dat komt doordat hij vele jaren letterlijk met zijn handen in de klei heeft gestaan. Zijn diepgaande ervaring en expertise zijn wat een Huyser-fiets onderscheidt, zowel voor de klant als voor de dealer. Het is een Nederlands fietsmerk dat staat voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap.

Bij Huyser streven we ernaar om fietsen te creëren die niet alleen voldoen aan de hoogste normen, maar die ook de passie en toewijding weerspiegelen die Peter en zijn team in hun werk steken. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare metgezel voor je dagelijkse ritten, Huyser is er om aan al je fietsbehoeften te voldoen.

Ontdek de kwaliteit en het vakmanschap van een Huyser-fiets en ervaar waarom we met trots kunnen zeggen dat het een Nederlands fietsmerk van Nederlandse kwaliteit is.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken

Toont alle 9 resultaten

preloader