Een fiets kopen bij Floris

Bij Floris Fietsen zit je goed voor alle soorten fietsen.

Waarom Kiezen voor Floris Fietsen?

Uitgebreid Assortiment en Leaseopties Bij Floris Fietsen in Hoogezand vindt u een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen van topmerken. Of u nu op zoek bent naar comfort, snelheid of duurzaamheid, wij hebben de perfecte e-bike voor u. Bovendien bieden we aantrekkelijke leaseregelingen voor werkgevers, waardoor werknemers fiscaalvriendelijk kunnen genieten van een nieuwe fiets. Deze regelingen zijn flexibel en aangepast aan de behoeften van zowel bedrijven als werknemers.

Deskundige Reparatieservice

Onze werkplaats staat garant voor kwalitatieve reparaties aan alle soorten fietsen, ongeacht waar deze gekocht zijn. Onze specialisten zijn gecertificeerd en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Met onze efficiënte dagplanning kunt u gemakkelijk een afspraak maken voor reparatie. Daarnaast bieden we een handige Haal- en Brengservice voor als u niet in staat bent om de fiets zelf te brengen.

Klantgerichte Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw keuze. Wij geloven in het motto “problemen zijn er om op te lossen” en zetten ons volledig in om u de beste fietservaring te bieden.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service. Kies voor Floris Fietsen in Hoogezand voor uw volgende fietsaankoop of reparatie. Ontdek zelf het verschil en ervaar hoe wij fietsen naar een hoger niveau tillen.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken

Resultaat 1–12 van de 83 resultaten wordt getoond

preloader