Fietsen

Bij Floris Fietsen zit je goed voor alle soorten fietsen. Van speed bike tot driewieler en van een splinternieuwe racefiets tot een gebruikte stadsfiets.

E-BIKE SPECIALIST

HAAL & BRENG SERVICE

DE BESTE SERVICE

Waarom een fiets bij Floris?

Bij Floris Fietsen staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Floris Fietsen ademt fietsen en alles wat daar bij hoort. Deze site is een verlengstuk van de winkel aan Hoofdstraat in Hoogezand/Sappemeer. Vanuit deze plek krijgt u een beeld van waar we met de Floris Fietsen voor staan. U krijgt een beeld van ons assortiment en van wat u qua “klant zijn” bij ons kunt verwachten.

Er staat een team liefhebbers voor u klaar die er alles aan doen om te zorgen dat u in alles fietsplezier ervaart. Graag live tot ziens in onze winkel.

Floris Fietsen zaak hoogezand
Niet goed? Geld terug.

Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt u zonder problemen uw geld terug, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Dit geldt bij Floris Fietsen zelfs voor fietsen, tot maximaal 1 week.

Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

Gratis proefrit

Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

1e servicebeurt gratis

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt geheel gratis aanbieden.

De juiste maat fiets

Fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen. Een fiets in de juiste maat is van belang om optimaal te kunnen genieten van het fietsen. Een te grote of een te kleine fiets kan lichamelijke ongemakken veroorzaken tijdens het fietsen.

Haal en breng service

In overleg en binnen een straal van 7.5 kilometer halen en brengen wij uw fiets gratis voor onderhoud en reparatie’s.

De ophaal dagen zijn DINSDAG & VRIJDAG alleen op deze dagen kunnen wij in overleg de fiets halen/brengen.

Wilt u gebruik maken van onze Haal- & Brengservice? Bel dan met 0598 853 367.