Tworby Fietsen

Tworby: Een Nieuwe Dimensie van Fietsplezier in Hoogezand

Ontdek Tworby bij Floris Fietsen: Uw Fiets, Nu als Driewieler

Bij Floris Fietsen in Hoogezand introduceren we met trots Tworby, een innovatieve oplossing die uw vertrouwde fiets transformeert in een veilige en stabiele driewieler. Tworby staat voor plezier, vitaliteit, vrijheid en zelfstandigheid in fietsen, ongeacht uw situatie. Of u nu een extra steuntje nodig heeft of gewoon op zoek bent naar meer stabiliteit, Tworby is de perfecte keuze.

Veiligheid en Zelfvertrouwen Met Tworby kunt u snel en veilig weer de weg op. Deze unieke ombouwset maakt van uw eigen (elektrische) tweewieler een stabiele driewieler, waardoor u met meer zelfvertrouwen kunt fietsen. Het is een ideale oplossing voor iedereen die zijn of haar mobiliteit wil behouden of verbeteren, zonder in te leveren op het plezier van fietsen.

Mogelijkheid tot Vergoeding via WMO (PGB) Tworby kan mogelijk vergoed worden vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Dit maakt het een toegankelijke optie voor velen die extra ondersteuning nodig hebben. Bij Floris Fietsen adviseren we u graag over de mogelijkheden en helpen we u met het aanvraagproces.

Professionele Montage De montage van de Tworby wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs bij Floris Fietsen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets zorgvuldig en vakkundig wordt omgebouwd, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en veiligheid.

Compact en Praktisch Een van de unieke kenmerken van Tworby is dat het slechts 72 cm breed is, waardoor het door reguliere deuren past. Dit maakt Tworby niet alleen praktisch in gebruik, maar ook gemakkelijk op te bergen.

Uw Eigen Fiets, Maar Beter Tworby geeft uw bestaande fiets een nieuw leven. Het is een duurzame en kosteneffectieve manier om te blijven genieten van fietsen, met de extra stabiliteit en veiligheid van een driewieler.

Bezoek Floris Fietsen in Hoogezand Kom langs bij Floris Fietsen in Hoogezand en ontdek hoe Tworby uw fietservaring kan transformeren. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw fietsbehoeften. Met Tworby en Floris Fietsen bent u verzekerd van een veilige, comfortabele en plezierige fietservaring.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

preloader