De werkplaats van Floris

Uitgebreide Fietsreparatieservice bij Floris Fietsen

Bij Floris Fietsen in Hoogezand staat service voorop. Onze werkplaats is het kloppend hart van onze zaak, waar wij met trots alle soorten fietsreparaties uitvoeren. Onze E-bike specialisten zijn niet alleen gecertificeerd door topmerken zoals Bosch, Shimano, Brose en Bafang, maar blijven ook continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fietsenbranche. Dit garandeert dat uw fiets altijd met de meest actuele kennis en vaardigheden wordt behandeld.

Reparatie van Alle Fietsen

Ongeacht het merk of waar uw fiets gekocht is, bij Floris Fietsen repareren we alle soorten fietsen – zowel elektrische als traditionele fietsen.

Ons motto “problemen zijn er om op te lossen” weerspiegelt onze toewijding om voor elke uitdaging een oplossing te vinden.

U kunt erop vertrouwen dat uw fiets in goede handen is.

Efficiënte Dagplanning en Afspraken

Efficiëntie is belangrijk in onze werkplaats. We werken met een dagplanning, waardoor u gemakkelijk een afspraak kunt maken bij een van onze deskundige medewerkers. Dit zorgt ervoor dat uw fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken

Openingstijden

Onze werkplaats is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Let op: op maandag en zaterdag is onze werkplaats gesloten.

Haal- en Brengservice

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om uw fiets zelf te brengen. Daarom biedt Floris Fietsen een handige Haal- en Brengservice. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service en hoe wij het u gemakkelijker kunnen maken.

Dinsdag = Ophaaldag
Vrijdag = Brengdag

De kosten

De kosten zijn een totaalbedrag, dus voor heen én weer brengen samen.

  • Binnen een straal tot 10km: € 0,00
  • Binnen een straal van 10 – 15km: € 6,00
  • Binnen een straal van 15- 25km: €10,00 (In overleg)

 

    preloader