Fiets Leasen

Door samen te werken met FlorisFietsen in Hoogezand, kunnen werkgevers hun werknemers stimuleren om gezonder en milieuvriendelijker te leven, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van fiscale voordelen. Ontdek de mogelijkheden bij FlorisFietsen en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Vitaliteit  bevorderen

De leaseregeling voor elektrische fietsen biedt werkgevers een uitstekende kans om de vitaliteit van hun werknemers te bevorderen. FlorisFietsen, gevestigd in Hoogezand, speelt in op deze trend door een breed scala aan leasefietsen aan te bieden. Deze regeling, effectief sinds 1 januari 2020, valt buiten de Werkkostenregeling (WKR) en kent een vaste bijtelling van slechts 7%. Dit maakt het voor werkgevers aantrekkelijker om leasefietsen aan te bieden, zonder het risico op naheffingen.

3 Scenario’s

Bij FlorisFietsen kunnen werkgevers kiezen uit drie scenario’s voor het leasen van fietsen: volledige financiering door de werkgever, gedeelde investering, of een regeling waarbij de werknemer zelf de leasekosten draagt. Deze flexibele opties maken het eenvoudig om een leasefietsregeling op te zetten die past bij zowel de behoeften van het bedrijf als die van de werknemers.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken
Fiets Leasen Hoogezand

1. De werkgever faciliteert

De werknemer betaalt zijn eigen leasekosten. Geen kosten voor u als werkgever.

2. De werkgever investeert

Als werkgever investeert u elke maand het volledige leasebedrag.

3. Een gedeelde investering

U als werkgever en uw werknemers investeren allebei.

Lease Calculator

preloader