CONWAY Fietsen

Jouw ervaring is onze motivatie. Betrouwbaarheid voor avontuur en dagelijks leven.

Betrouwbaarheid voor avontuur en dagelijks leven.

Of je nu een enthousiaste enduroliefhebber bent of graag de asfaltwegen verkent, bij FlorisFietsen vind je voor elk doel de perfecte fiets. Wij zijn net zo gepassioneerd over fietsen als jij, en die passie zie je terug in ons aanbod van Conway-fietsen. Of het nu gaat om e-mountainbikes, racefietsen, gravelbikes of andere fietsen en e-bikes voor verschillende behoeften, Conway staat garant voor betrouwbaarheid en avontuur.

Bij Conway begrijpen we dat fietsen meer is dan alleen maar trappen. Wij zijn zelf enthousiaste fietsers, en die liefde voor de sport nemen we mee in de ontwikkeling van onze fietsen. Of je nu een uitdagend trailritje om de hoek wilt maken of je voorbereidt op een inspirerende fietsreis, ons doel is om alles wat je rit zwaar kan maken uit te sluiten.

Onze benadering is eenvoudig: we stemmen onze Conway-fietsen optimaal af op jou en je behoeften. Plezier en een gezonde sportieve ambitie staan altijd voorop. We willen dat je elke rit met vertrouwen tegemoet gaat en dat je fiets een betrouwbare metgezel is, of je nu de ruige paden verkent of over de gladde wegen zoeft.

Kies voor Conway en kies voor betrouwbaarheid en avontuur in elke pedaalslag. Ontdek ons assortiment bij FlorisFietsen en ervaar de perfecte combinatie van passie en prestatie op twee wielen.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

preloader