Urban Arrow Fietsen

Ontdek Urban Arrow bij Floris Fietsen: Revolutionaire Elektrische Bakfietsen

Floris Fietsen in Hoogezand is trots om deel uit te maken van het internationale dealernetwerk van Urban Arrow, de Amsterdamse pionier en wereldwijde marktleider in elektrische bakfietsen. Met meer dan tienduizend verkochte bakfietsen in 2019 alleen, heeft Urban Arrow een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de wereld van elektrische mobiliteit.

Een Netwerk van Innovatie en Kwaliteit Urban Arrow’s uitgebreide netwerk omvat meer dan 700 winkels wereldwijd en blijft gestaag groeien. Deze groei weerspiegelt de toewijding van het merk aan innovatie, onderzoek en ontwikkeling, die diepgeworteld zijn in het DNA van het bedrijf. Bij Floris Fietsen in Hoogezand bent u verzekerd van toegang tot deze topklasse elektrische bakfietsen.

Ideaal voor Families en Bedrijven Urban Arrow bakfietsen zijn een populaire keuze voor zowel families als bedrijven. Ze bieden een stille, schone en efficiënte manier van vervoer, perfect voor het stadsleven of zakelijke behoeften. Of u nu kinderen vervoert of goederen levert, een Urban Arrow bakfiets maakt het gemakkelijker en milieuvriendelijker.

Superieure Bouwkwaliteit en Rijervaring Elk model in het productportfolio van Urban Arrow wordt gekenmerkt door een consistent hoge bouwkwaliteit en een superieure rijervaring. Deze bakfietsen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en prestaties, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor dagelijks gebruik.

Bezoek Floris Fietsen voor uw Urban Arrow Bij Floris Fietsen in Hoogezand nodigen we u uit om de wereld van Urban Arrow te verkennen. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze toonaangevende elektrische bakfietsen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte Urban Arrow model dat past bij uw levensstijl of zakelijke behoeften.

Ontdek vandaag nog bij Floris Fietsen waarom Urban Arrow de voorkeurskeuze is voor moderne, duurzame en efficiënte stedelijke mobiliteit.

Onze zekerheden:

  • E-Bike specialist
  • Eerlijk advies
  • De beste service
  • Haal & breng service
  • Reparatie alle merken

Enig resultaat

preloader